Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: jhpollack Date: Oct 24, 2006 8:05am
Forum: audio Subject: Re: problem editing xml

no, still the same problem. the "/editxml.php" page is blank and the changes don't show..
??

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Brad Leblanc Date: Oct 24, 2006 8:12am
Forum: audio Subject: Re: problem editing xml

Perhaps change the security settings in your browser for this website. Maybe it blocks *.php pages?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ARossi Date: Oct 24, 2006 12:01pm
Forum: audio Subject: Re: problem editing xml

Huh. I can't do it either, now - problem writing to the DB maybe? So I'm going to ask one of the engineers to take a look at it.

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ARossi Date: Oct 24, 2006 12:42pm
Forum: audio Subject: Re: problem editing xml

Hi,

Okay, the problem should be fixed.

Turns out a couple of your song titles were really long - probably from an accented/special character interpretation problem (replicated nonprintable character like 1000+ times).

When you go back into your item, you'll want to check/update the "title" boxes for your songs. This FAQ about using accented or special characters might be helpful: http://www.archive.org/about/faqs.php#261

Thanks,

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: jhpollack Date: Oct 24, 2006 8:13pm
Forum: audio Subject: Re: problem editing xml

alright thanks a lot, i didnt know how to use the special characters. i had already gotten rid of them from the song titles but i guess they were still in the system derived files. anyway, problem solved, thanks